Lyt gratis til første del af bogen - Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme - Nana Klitgaard

cover art
Lyt til første del gratis. Der er en tendens til at mange glemmer sig selv og sin nydelse. Jeg går ind for, at man balancerer hele sit liv, både sit indre og sin fysiske krop. Men vi er kommet til at overtage den maskuline måde at nyde på. Vi bør give os selv plads & lov til at nyde livet og lysten.


Lyt til første 11 minutter af bogen.

Mange kvinder tilpasser sig, når det maskuline dominerer. De glemmer en del af sig selv og deres kvindelighed, så de går glip af den store nydelse, mange længes efter. Derfor er Nanas mission at hjælpe kvinder til mere nydelse og styrke den kvindelige seksualitet.

Nana har gennem hele livet samlet viden og erfaringer, som har ført til denne bog. Den er skrevet til dig, der gerne vil have et bedre forhold til dig selv, din krop, din eventuelle partner og din fortid, så du får mere nydelse og det sexliv, du ønsker.

Nydelse – Kvindelig seksualitet og orgasme er en bog, der kommer hele vejen rundt om den kvindelige seksualitet. Fra ærlig snak om sex og onani til, hvordan du kan arbejde med skam, selvkærlighed og accept. Du får personlige historier krydret med øvelser og tips, du kan bruge med det samme. 

Bogen er skrevet til både singlekvinder og kvinder i forhold, og vil hjælpe dig til at opleve mere nydelse og frigøre feminin energi.

Du får konkrete teknikker til at få én eller flere orgasmer og metoder til forbedring af dit sexliv, med eller uden partner.

Som mand kan du også have glæde af at læse med og lære om berøringer, stillinger, vejen til bedre parforhold og få tips til, hvordan du kan hjælpe din partner til at åbne sig for endnu mere nydelse.

Lyt til resten af bogen: https://mysoundwise.com/soundcasts/1653740925330s

Eller kig længere nede på siden her.

Oplæst og skrevet af Nana Klitgaard

Nana K
Nana Klitgaard (f. 1974)

Nana er en stærk og følsom kvinde, der har fundet sit rette element som mentor, kursusleder, terapeut og forfatter. Efter mange år i IT- og reklamebranchen fandt hun sit kald, som kort fortalt er at hjælpe kvinder til at få det bedre.

“Hele mit liv har vist sig at være en optakt til denne bog. Jeg har altid været interesseret i forståelsen for seksualitet, selvudvikling og jeg elsker at skrive og tegne.

Det er mit daglige arbejde og min store passion at hjælpe kvinder med at tænde deres livsgnist.

Det vigtigste, jeg har lært i forhold til sex er, at for at have et godt sexliv, må man først have det godt med sig selv.”


www.nanak.dk

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1: How do I access the audios?

After you register for the audio program, you will be instructed to download the Soundwise mobile app. When you sign in on the app, the program you registered for will automatically load in your library.

2: Can I listen offline?

Yes. Tap on the download icon next to an audio track will download the track to your phone. Simply download the audios when you have wifi and you can listen to them anywhere you go.

3: What should I do if I have technical issues?

Check out common troubleshooting tips here. If the issue is not resolved, please write to support@mysoundwise.com.

Get Access for Free