BREZPLAČNE MEDITACIJE in VAJE

cover art
V tem programu sem zate pripravila brezplačen dostop do različnih krajših meditacij, vaj in video razlag, kjer poglobiš svoje znanje skozi delo z Bitiji svetlobe ter spoznaš katera so tista omejitvena prepričanja, ki ti te zadržujejo v preteklosti.


V tem BREZPLAČNEM programu sem zate pripravila vodene meditacije, vaje in različne zgodbe in izkušnje, vse zato, da vzpostaviš globjo vez z Bitji svetlobe, katera ti pomagajo pri:

  • ravnovesju
  • rezanju vezi & celjenju energijskih teles po le-teh,
  • čiščenju in celjenju energijskih teles, zaradi različnih razočaranj,
  • olajšanju, 
  • več energije in vsakodnevnem delovanju,
  • spremembi prepričanj ...

Morda si se znašla na robu finančnega zloma in enostavno želiš s pomočjo Bitij svetlobe svoje življenje spravit v tire, kjer boš Živela s polnimi pljuči, zadovoljna, finančno neodvisna in v lastni moči. 

Bitja svetlobe ti, korak za korakom vrnejo voljo in moč do Življenja, da si sestaviš kvalitetno življenje, katero ti služi in te podpiralo do konca tvojih dni v tem času in prostoru. 

Tudi sama sem se v preteklosti znašla v situaciji, ko sem zaprla svoje podjetje in bila primorana sprejet Socialno pomoč, čakajoč na operacije in z bolanim otrokom, na robu obupa. 

Ko sem objavila osebni stečaj sem vedela, da je to zame priložnost, da se soočim s svojim sramom, krivdo, občutkom nemoči in spremenim vzorce oziroma jih transformiram v kvaliteto, katera me bo podpirala do konca mojih dni v tem fizičnem telesu.

Vsakodnevno naredi premik, ne glede na to, kakšen je: postopoma, korak za korakom. 

Nikoli ne razmišljaj, da si prišla do konca ali da se morajo spremenit drugi in ne ti.

Ne dovoli svojemu umu, da se prevzame in da postane EGO: saj ego je um, kateri se upira spremembi.

Spremeni vzorce in prepričanja, kateri ti govorijo, da je ok, da je vse zastonj in brezplačno. 

Vzami moč v svoje roke in postani BOJEVNICA, BOGINJA IN ŽENSKA v eni osebi. 

Postani poosebljanje svoje lastne moči, katera služi svojemu DUŠNEMU NAMENU. 

In, ko boš dovolj pri močeh, ko si boš uredila osebno življenje, ko boš svoje fizično telo ponovno okrepila, Vabljena k mojim ostalim plačljivim programom, kateri so namenjeni dvigovanju kvalitete in polnega razcveta tvojega Življenja.

WHAT YOU WILL GET

trip_origin
Vaja za RAVNOVESJE - KOSHI zvončki
trip_origin
Meditacija na Blagoslovljenem Slapu z Jezusom
trip_origin
Zdravljenje lastnega Gremlina - VAJA
trip_origin
FACEBOOK Meditacija, 30 minut
trip_origin
10 minutna meditacija z Angelom varuhom

YOUR GUIDE

Carolina Turecki
Carolina Turecki, energijska svetovalka in medij. Jasnovedna od svojega rojstva, sem povezovalka med Univerzumom in Zemljo. Jasnovedna in jasnoslišna od svojega rojstva sem bila poslana na Zemljo, da skozi svoje lastne izkušnje pokažem in opogumim, da Zmoreš radostno živeti življenje, z odprto srčno čakro, obilo Brezpogojne Ljubezni, vsakodnevno meditacijo in finančnim obiljem.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1: How do I access the audios?

After you register for the audio program, you will be instructed to download the Soundwise mobile app. When you sign in on the app, the program you registered for will automatically load in your library.

2: Can I listen offline?

Yes. Tap on the download icon next to an audio track will download the track to your phone. Simply download the audios when you have wifi and you can listen to them anywhere you go.

3: What should I do if I have technical issues?

Check out common troubleshooting tips here. If the issue is not resolved, please write to support@mysoundwise.com.

Get Access for Free