TVOJA BRAZILSKA AVANTURA - individualna ponudba

cover art
Pot v Caso Dom Inacio de Loyola - Popolnoma INDIVIDUALNO te pospremim v Caso Dom Inacio - kakšne so tvoje želje in kakšne so tvoje potrebe sta pogosto 2 popolnoma različni zadevi.


Casa Dom Inacio je energijska bolnišnica in

ENERGIJSKI PORTAL v Abadianii, v državi Brazilija,

kjer zdravijo BITJA SVETLOBE.

V Casi se zvajajo ENERGIJSKE OPERACIJE. Vse to počno Entitete svetlobe, kakor jih imenujejo v Casi Dom Inacio de Loyola, ali Bitja svetlobe, kakor sem jih poimenovala jaz.

Pot v Caso Dom Inacio je pot, za katero se odločiš, ker te je poklicala tvoja duša.

Tvoja duša se je odločila, da obišče svoj dom, do katerega lahko dostopa na Zemlji, v tej fizični realnosti.

Casa Dom Inacio de Loyola je PORTAL SVETLOBE, kateri je namenjen operacijam, zdravljenju in celjenju energijskih teles, ozaveščanju, spoznanjem in vsemu, kar je povezano z zdravjem tvojih misli, tvojega uma in zdravljem tvojih energijskih teles.

Casa Dom Inacio de Loyola je ENERGIJSKI PORTAL, kjer se dogaja ozaveščanje kot s tleskom prstov.

Casa Dom Inacio de Loyola je ENERGIJSKI PORTAL, kjer hodiš po svoji časovnici in obiščeš svojo preteklost, povezuješ dogajanja v svoji sedanjosti in se družiš s svojo prihodnostjo kot da greš na sprehod ali v trgovino po osnovna živila za pripravo obroka.

Casa Dom Inacio je ENERGIJSKI PORTAL, kjer vse postane smiselno in se poveže v celoto.

Tvoja duša zmeraj ve in pozna svoj namen, saj smo ljudje ENERGIJSKA BITJA in šele nato fizično telo. Vprašanje je, ali si znaš prisluhnit ali ne.

Skozi leta sem se naučila, da je lastni duši potrebno prisluhnit, saj te zmeraj pelje po najlažji, najhitrejši, najenostavnejši poti, polni radostni in obilja, skozi življenje.

POTOVANJE V CASO poteka individualno.

Kaj se na splošno dogaja, si preberi v spodnjem opisu:

KAJ TI PRINAŠA POT V CASO DOM INACIO DE LOYOLA  

in poglej v spodnjem vidu posnetku:

VIDEO O DOGAJANJU V CASI DOM INACIO DE LOYOLA.

S plačilom tega programa prejmeš:

  • SESTAVO individualne ponudbe, prilagojeno tvojim željam, potrebam, hotenjem in vsakodnevnim izzivom
  • 60 minutno on-line (eyeson) srečanje
  • prejmeš dostop do posnetka pogovora.

Po opravljenjem nakazilu piši na:

info@carolinaturecki.si

ter pošlji svoje podatke: ime, priimek, datum in kraj rojstva, naslov in kontakt, da se dogovori vaza 60 minutno spletno, kjer mi poveš kaj te zanima, kjer te čevelj žuli in kakšne so tvoje želje. Bolj, kot imaš razdelano, bolje zate. Manj, kot imaš razdelano in bolj, kot se iščeš, sem tukaj zate zato, da ti pomagam.

V roku 5ih delovnih dni, od najinega spletnega srečanja, ti pošljem PERSONALIZIRANO ponudbo za potovanje v CASO DOM INACIO DE LOYOLA, pod mojim vodstvom.

WHAT YOU WILL GET

trip_origin
PRIPRAVA PONUDBE za INDIVIDUALNO POT V CASA DOM INACIO DE LOYOLA
trip_origin
INDIVIDUALNO ON-LINE srečanje, 60 minut
trip_origin
POSNETEK on-line POGOVORA

YOUR GUIDE

Carolina Turecki
Med leti 2010 in 2020 so me BITJA SVETLOBE izobraževala na področju človeških čustev, skozi VZROKE, UČINKE IN POSLEDICE. Kako čustva vplivajo na človeško fizično telo, na notranje organe, staranje in bolezni fizičnega telesa. Ali so res slabo počutje, bolečine, nespečnost, bolečine v hrbtenici, bolezni srca in ožilja, degenerativne bolezni telesa, avtoimune bolezni in ostala neprijetna fizična stanja telesa nujni v tvojem Življenju? Jasnovedna in jasnoslišna od svojega rojstva sem, ti pomagam in te vodim na tvoji poti v Caso Dom Inacio, katere glavni namen je srečati sebe, si prisluhniti in pričeti delovati v taktu svoje duše.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1: How do I access the audios?

After you register for the audio program, you will be instructed to download the Soundwise mobile app. When you sign in on the app, the program you registered for will automatically load in your library.

2: Can I listen offline?

Yes. Tap on the download icon next to an audio track will download the track to your phone. Simply download the audios when you have wifi and you can listen to them anywhere you go.

3: What should I do if I have technical issues?

Check out common troubleshooting tips here. If the issue is not resolved, please write to support@mysoundwise.com.

Get Access for EUR 598.00